Pagina de pornire > Autentificarea utilizatorului > Utilizarea Secure Function Lock (Blocarea securizată a funcțiilor) 3.0 > Configurarea funcţiei Secure Function Lock 3.0 (Blocarea securizată a funcţiilor 3.0) folosind Web Based Management
Configurarea funcţiei Secure Function Lock 3.0 (Blocarea securizată a funcţiilor 3.0) folosind Web Based Management
- Porniţi browserul web.
- Introduceți „https://adresa IP a aparatului” în bara de adrese a browserului (unde „adresa IP a aparatului” este adresa IP a aparatului dvs.).
De exemplu:
https://192.168.1.2
Adresa IP a aparatului se găsește în Raportul de configurare a rețelei.
- Dacă este necesar, introduceți parola în câmpul Login (Conectare) și apoi faceți clic pe Login (Conectare).Parola implicită pentru gestionarea setărilor acestui aparat se află în spatele sau pe baza aparatului și este marcată cu „Pwd”. Dacă vă conectați pentru prima dată, schimbați parola implicită urmând instrucțiunile pas cu pas.
- În bara de navigare din stânga, faceți clic pe Administrator > User Restriction Function (Funcţie restricţie utilizator) sau pe Restriction Management (Gestionare restricţii).Dacă bara de navigare din stânga nu este vizibilă, începeți navigarea din
.
- Selectaţi Secure Function Lock (Blocare funcţii în siguranţă).
- Faceţi clic pe Submit (Remitere).
- Faceţi clic pe meniul Restricted Functions (Funcţii restricţionate).
- Configurați setările pentru gestionarea restricțiilor pentru utilizator sau pentru grup.
- Faceţi clic pe Submit (Remitere).
- Faceţi clic pe meniul User List (Listă de utilizatori).
- Configurați lista utilizatorului.
- Faceţi clic pe Submit (Remitere).

De asemenea, din meniul Secure Function Lock (Blocare funcţii în siguranţă) puteți modifica setările de blocare pentru lista utilizatorului.
A fost utilă pagina aceasta?