Hem > Säkerhet > Använda autentisering av Active Directory > Konfigurera autentisering av Active Directory med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera autentisering av Active Directory med hjälp av webbaserad hantering

Relaterade modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Funktionen för autentisering av Active Directory stöder Kerberos-autentisering och NTLMv2-autentisering. Du måste konfigurera SNTP-protokollet (tidsserver i nätverket) och DNS-serverkonfiguration för autentisering.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör)>Restriction Management (Begränsningshantering).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. I fältet User Restriction Function (Funktion för användarbegränsning) väljer du Active Directory Authentication (Aktiv Directory-autentisering).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. Välj menyn Active Directory Authentication (Aktiv Directory-autentisering).
  8. Konfigurera följande inställningar:
    Alternativ
    Beskrivning
    Remember User ID (Kom ihåg användar-ID)
    Välj detta alternativ för att spara ditt användar-ID.
    Active Directory Server Address (Aktiv Directory-serveradress)
    Ange IP-adressen eller servernamnet (t.ex.: ad.example.com) för Active Directory-servern.
    Active Directory Domain Name (Aktiv Directory-domännamn)
    Ange domännamnet för Active Directory.
    Protocol & Authentication Method (Protokoll- och autentiseringsmetod)
    Välj protokoll och autentiseringsmetod.
    Get Mail Address (Hämta e-postadress)
    Välj detta alternativ för att erhålla den inloggade användarens e-postadresser från Active Directory-servern. (Tillgängligt för autentiseringsmetoden LDAP + kerberos eller LDAP + NTLMv2.)
    Get User's Home Directory (Hämta användares arbetskatalog)

Välj detta alternativ för att erhålla ditt hemregister som destination för Skanna till nätverk. (Tillgängligt för autentiseringsmetoden LDAP + kerberos eller LDAP + NTLMv2.)

SSL/TLS
    Ställ in ett SSL/TLS-alternativ för att använda SSL/TLS-kommunikation.
    LDAP Server Port (LDAP-serverport)
    Ange portnumret för att ansluta Active Directory-servern via LDAP. (Tillgängligt för autentiseringsmetoden LDAP + kerberos eller LDAP + NTLMv2.)
    LDAP Search Root (LDAP-sökrot)
    Ange LDAP-sökrot. (Tillgängligt för autentiseringsmetoden LDAP + kerberos eller LDAP + NTLMv2.)
  9. Klicka på Submit (Skicka).