Hem > Introduktion till din Brother-maskin > Översikt över kontrollpanelen > Tilldela skanningsfunktionerna till nätverksenhetens skanningsknappar 1-3

Tilldela skanningsfunktionerna till nätverksenhetens skanningsknappar 1-3

Relaterade modeller:ADS‑4300N
Tilldela följande Skanna till nätverk-funktioner till varje skanningsknapp för nätverksenheter om du vill använda dem som snabbvalsknappar:
  • Skanna till FTP/SFTP
  • Skanna till nätverk
  • Skanna till PC (Nätverksanslut)
  • Skanna med WS
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Scan (Skanna)>Scan to Network Device (Skanna till nätverksenhet).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Under Network Device1 (Nätverksenhet1) klickar du på rullgardinsmenyn Type (Typ) och väljer skanningsfunktionen som du vill tilldela nätverksenhetens skanningsknapp 1.
  6. Välj ett profilnamn från rullgardinsmenyn Destination (Destination).
  7. Upprepa de här stegen för att konfigurera nätverksenhetens skanningsknappar 2 och 3.
  8. Klicka på Submit (Skicka).