Viktigt meddelande

• De senaste manualerna är tillgängliga på support.brother.com/manuals.
  • support.brother.com finns uppdateringar av Brothers drivrutiner och programvara.
  • Titta på support.brother.com om det finns uppgraderingar av firmware-versionen för att skannern ska fungera optimalt. Annars kan vissa av skannerns funktioner bli otillgängliga.
  • Använd inte denna produkt i något annat land eftersom det kan strida mot lagar för trådlös telekommunikation och energiförbrukning i det landet.
  • Vid byte eller kassering av din maskin rekommenderar Brother bestämt att du återställer den till fabriksinställningarna för att ta bort all personlig information.
  • Alla modeller är inte tillgängliga i alla länder.
  • I denna Bruksanvisning används bilder av ADS-4300N, om inget annat anges.
  • Skärmbilderna i Bruksanvisning är enbart i illustrationssyfte och kan se annorlunda ut än de faktiska skärmarna.
  • Om inget annat anges är skärmbilderna i den här bruksanvisningen från Windows 10 och macOS 11.0.x. Skärmarna på din dator kan se annorlunda ut beroende på ditt operativsystem.
  • Innehållet i den här handboken och specifikationerna för den här produkten kan ändras utan föregående meddelande.