Hem > Säkerhet > Använd Secure Function Lock 3.0 (säkert funktionslås) > Konfigurera personliga hemskärmsinställningar med Webbaserad hantering

Konfigurera personliga hemskärmsinställningar med Webbaserad hantering

Relaterade modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Som administratör kan du ange vilka flikar användare kan se på sina personliga hemskärmar. De här flikarna ger snabb åtkomst till användarnas favoritsnabbval, som de kan tilldela sina personliga hemskärmsflikar från skannerns kontrollpanel.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör)>Restriction Management (Begränsningshantering).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. I fältet User Restriction Function (Funktion för användarbegränsning) väljer du Secure Function Lock (Säkert funktionslås).
  6. I fältet Tab Settings (Flikinställningar) väljer du Personal (Personlig) för fliknamnen du vill använda som din personliga hemskärm.
  7. Klicka på Submit (Skicka) när du är klar.
  8. Klicka på menyn Restricted Functions (Begränsade funktioner).
  9. Ange ett gruppnamn eller användarnamn i fältet User List / Restricted Functions (Användarlista/begränsade funktioner).
  10. Klicka på Submit (Skicka).
  11. Klicka på menyn User List (Användarlista).
  12. I fältet User List (Användarlista) anger du användarnamnet.
  13. Skriv ett lösenord i fältet PIN Number (PIN-kod) för användaren som sedan används för åtkomst till den personliga hemskärmen som du konfigurerade.
    image
    Beroende på din modell kan antalet tecken som krävs för lösenordet variera.
  14. Välj User List / Restricted Functions (Användarlista/begränsade funktioner) för varje användare i rullgardinsmenyn.
  15. Välj fliknamnet från rullgardinsmenyn Home Screen (Hemskärm) för varje användare.
  16. Klicka på Submit (Skicka).