Aktivera inställningslås

Relaterade modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Använd funktionen för inställningslås för att blockera obehörig åtkomst till maskininställningarna.

När inställningslåset är inställt på På går det inte att komma åt maskinens inställningar utan att ange lösenordet.

1. Tryck på image [Admininställningar].
  2. Ange det nuvarande lösenordet och tryck på [OK].
  3. Tryck på [Restriktionshantering]>[Inställningslås]>[].
  4. När maskinen uppmanar dig att välja nästa steg gör du ditt val.
image
Om du vill stänga av inställningslåset upprepar du steg 1 och 2 och trycker sedan på [Restriktionshantering]>[Inställningslås]>[Av].