Hjem > Network (Nettverk) > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk Wi-Fi Direct® > Konfigurer Wi-Fi Direct-nettverket med Knapp-metoden

Konfigurer Wi-Fi Direct-nettverket med Knapp-metoden

Beslektede modeller :ADS‑4700W / ADS‑4900W
image
Når maskinen mottar Wi-Fi Direct-forespørselen fra den mobile enheten, vises meldingen [Tilkoblingsforespørsel for Wi-Fi Direct er mottatt. Trykk på [OK] for å koble til. Enhetsnavn:] på LCD-skjermen. Trykk [OK] for å koble til.
  1. Trykk på image[Innstillinger]>[Nettverk]>[Wi-Fi Direct]>[Trykk-knapp].
  2. Når meldingen [Aktiver Wi-Fi Direct på den andre enheten. Trykk deretter på [OK].] vises, slår du på den mobile enhetens Wi-Fi Direct-funksjon (du finner mer informasjon i den mobile enhetens brukerhåndbok). Trykk [OK] på Brother-maskinen.
  3. Når den mobile enheten viser en liste over maskiner med aktivert Wi-Fi Direct, velger du Brother-maskinen.
Når den mobile enheten er tilkoblet, viser maskinen [Tilkoblet].