Hjem > Sikkerhet > Bruk Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Konfigurere personlig startskjerminnstillinger ved hjelp av webbasert administrasjon

Konfigurere personlig startskjerminnstillinger ved hjelp av webbasert administrasjon

Beslektede modeller :ADS‑4700W / ADS‑4900W
Som administrator kan du spesifisere hvilke faner brukerne kan se på deres personlige startskjermer. Disse fanene gir hurtigtilgang til brukernes favorittsnarveier, som de kan tildele deres personlige startskjermfaner fra maskinens kontrollpanel.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator>Restriction Management (Begrensingsadministrasjon).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. I User Restriction Function (Funksjon for brukerbegrensing)-feltet velger du Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås).
  6. I Tab Settings (Faneinnstillinger)-feltet velger du Personal (Personlig) for fanenavnene du vil bruke som din personlige startskjerm.
  7. Når du er ferdig, klikker du på Submit (Send inn).
  8. Klikk på Restricted Functions (Begrensede funksjoner)-menyen.
  9. I feltet User List / Restricted Functions (Brukerliste / begrensede funksjoner) skriver du inn et gruppenavn eller brukernavn.
  10. Klikk på Submit (Send inn).
  11. Klikk på User List (Brukerliste)-menyen.
  12. Skriv inn brukernavnet i User List (Brukerliste)-feltet.
  13. I PIN Number (PIN-nummer)-feltet angir du et passord for denne brukeren for å få tilgang til den personlige startskjermen du akkurat konfigurerte.
    image
    Antall tegn som kreves for passordet kan variere avhengig av modellen.
  14. Velg User List / Restricted Functions (Brukerliste / begrensede funksjoner) fra rullegardinmenyen for hver bruker.
  15. Velg fanenavnet fra Home Screen (Startskjerm)-rullegardinlisten for hver bruker.
  16. Klikk på Submit (Send inn).