Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Skifte ut rekvisita > Skift ut rullesettet (ADS-4900W)

Skift ut rullesettet (ADS-4900W)

Beslektede modeller :ADS‑4900W

Maskinen er utstyrt med en skanneteller som automatisk teller hvor mange ganger maskinen har skannet. Etter omtrent 200 000 skanninger må du muligens bytte rullesett.

Etter utskiftning av ruller må du nullstille brukstellerne slik at maskinen begynner å telle fra 0.

image

Inntrekningsrulle

image

Bremsevals

1. Ta av ADF-en.
    image
  2. Trykk på utløserknappen for å åpne frontdekselet.
    image
  3. Trykk øvre venstre side av dekselet til inntrekningsrullen nedover og trekk dekselet ned.
    image
  4. Trekk ned spaken til inntrekningsrullen.
    image
  5. Ta av inntrekningsrullen.
    image
  6. Sett den nye inntrekningsrullen i maskinen.
    image
  7. Roter spaken til inntrekningsrullen låses på plass.
    image
  8. Lukk inntrekningsrullens deksel.
    image
  9. Drei maskinen som vist.
    image
    FORSIKTIG
    Enkelte av maskinens områder kan forårsake skade hvis frontdekselet (skyggelagt område vist) lukkes med kraft. Vær forsiktig når du plasserer hånden i eller i nærheten av det skyggelagte området.
  10. Trykk begge siden av bremsevalsdekselet innover samtidig og trekk dekselet ned.
    image
  11. Løft bremsevalsen med fingrene for å fjerne den.
    image
  12. Fest den nye bremsevalsens aksel i åpningen, som vist, og sett inn bremsevalsen i maskinen.
    image
  13. Lukk dekselet til bremsevalsen.
    image
  14. Lukk frontdekelet og drei maskinen slik at den vender forover.
    image
  15. Fest ADF-en helt til den låses på plass.
    image
  16. Trykk på image [Innstillinger]>[Maskininformasjon.]>[Brukstellere].
  17. Hvis du vil nullstille telleren for rullen, trykker du på [Teller for rulle].
  18. Når LCD-skjermen viser en bekreftelsesmelding, trykker du på [Ja].
  19. Trykk på image.