Konfigurer Brother-maskinen ved å bruke Fjernoppsett (Mac)

Last ned og installer det eksterne oppsettet på support.brother.com.

1. Finder-menylinjen, klikker du på >Programmer>Brother, velger modellnavnet og dobbeltklikker deretter på Brother Remote Setup-ikonet.
    Hvis dialogboksen Oppdag enheter vises, velger du modellnavnet og klikker deretter på Koble til.
    image
    Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, anbefaler vi å bruke webbasert administrasjon til å konfigurere maskininnstillinger.
  2. Konfigurer innstillingene som nødvendig.
    image
    • Skjermbildet ditt kan avvike fra skjermbildet som vises.
    Eksporter
    Klikk for å lagre de gjeldende konfigurasjonsinnstillingene i en fil.
    Importer
    Klikk for å importere en fil og lese dens innstillinger.
    OK
    Klikk for å starte opplasting av data til maskinen og avslutt deretter Eksternt oppsettprogram. Dersom en feilmelding vises, angir du de riktige dataene på nytt og klikker deretter på OK.
    Avbryt
    Klikk for å avslutte Fjernoppsettprogrammet uten å laste opp data til maskinen.
    Bruk
    Klikk for å laste opp data til maskinen uten å avslutte Fjernoppsettprogrammet.
    Alle enheter
    Klikk for å gå tilbake til skjermbildet for valg av enhet.
  3. Når du er ferdig, klikker du på OK.