Hjem > Scan (Skann) > Skanne med skannefunksjonene på Brother-maskinen > Konfigurere adresseboken > Registrere en e-postadresse ved bruk av Internett-basert styring

Registrere en e-postadresse ved bruk av Internett-basert styring

Beslektede modeller :ADS‑4700W / ADS‑4900W
Du kan registrere opptil 300 e-postadresser og skrive inn et navn for hver adresse.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Address Book (Adressebok).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. I E-mail Address (E-postadresse)-feltet skriver du inn en e-postadresse.
  6. I Name (Navn)-feltet skriver du inn et navn.
  7. Klikk på Submit (Send inn).