Hjem > Sikkerhet > Bruke LDAP-autentisering > Innføring i LDAP-autentisering

Innføring i LDAP-autentisering

Beslektede modeller :ADS‑4700W / ADS‑4900W

LDAP-pålitelighetskontroll begrenser bruken av maskinen. Hvis LDAP-pålitelighetskontroll er aktivert, vil maskinens kontrollpanel være låst. Du kan ikke endre maskinens innstillinger før du angir en bruker-ID og et passord.

LDAP-pålitelighetskontroll tilbyr følgende funksjon:

• Innhenter e-postadressen fra LDAP-serveren basert på din bruker-ID, ved sending av skannede data til en e-postserver.

For å bruke denne funksjonen, velg On (På)-alternativet for Get Mail Address (Hent e-postadresse)-innstillingen. E-postadressen din angis som senderen når maskinen sender skannede data til en e-postserver, eller som mottakeren hvis du vil sende skannede data til e-postadressen din.

Du kan endre innstillingene for LDAP-pålitelighetskontroll ved hjelp av webbasert administrasjon.