Slå innstillingslåsen på

Beslektede modeller :ADS‑4700W / ADS‑4900W

Bruk Innstillingslås-funksjonen til å blokkere uautorisert tilgang til maskinens innstillinger.

Når innstillingslås er satt til På, kan du ikke få tilgang til maskininnstillingene uten å angi passordet.

1. Trykk på image [Admininnst.].
  2. Skriv inn det gjeldende passordet og trykk på [OK].
  3. Trykk på [Begrensingsadministrasjon]>[Innstillingslås]>[].
  4. Velg ønsket alternativ når maskinen ber deg om å velge neste trinn.
image
Hvis du vil slå av innstillingslåsen, må du gjenta trinn 1 og 2 og deretter trykke på [Begrensingsadministrasjon]>[Innstillingslås]>[Av].