Lähetyksen vahvistusviestin käyttäminen

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Lähetyksen vahvistusviestillä voit pyytää vastaanottavaa laitetta ilmoittamaan, että sähköpostiviesti on vastaanotettu ja käsitelty. Ota vahvistustoiminto käyttöön WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Kun Request Delivery Notification (Send) (Pyydä toimitusilmoitus (lähetä)) on On (Päällä), sähköpostissasi on lisäkenttä, johon täytetään automaattisesti sähköpostin saapumisaika ja päivämäärä.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten E-mail (Sähköpostiosoite)>E-mail Send (Sähköpostin lähetys).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Napsauta Request Delivery Notification (Send) (Pyydä toimitusilmoitus (lähetä)) -kentässä On (Päällä).
  6. Valitse Submit (Lähetä).
    image
    • MDN (Message Disposition Notification)

Tämä kenttä ohjaa sähköpostiviestin tilakyselyä, kun viesti on toimitettu SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) -siirtojärjestelmän läpi. Kun vastaanottaja on saanut viestin, näitä tietoja käytetään, kun laite tai käyttäjä lukee vastaanottajalle saapuneen sähköpostiviestin. Jos viesti esimerkiksi avataan lukemista varten, vastaanottaja lähettää ilmoituksen viestin lähettäneelle laitteelle tai käyttäjälle.

Ilmoitus lähetetään vain, jos vastaanottaja aktivoi MDN-kentän. Muussa tapauksessa pyyntö jätetään huomiotta.

• Tämä Brother-laite ei voi vastaanottaa sähköpostiviestejä. Jos haluat käyttää vastaanoton varmistustoimintoa, palautusilmoitus on ohjattava eri sähköpostiosoitteeseen. Määritä sähköpostiosoite WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Avaa WWW-pohjainen hallinta, siirry siirtymisvalikkoon ja valitse sitten E-mail (Sähköpostiosoite)>E-mail (Sähköpostiosoite), valitse SMTP ja vahvista Device E-mail Address (Laitteen sähköpostiosoite). Anna sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa ilmoituksen.