Koti > Vianetsintä > Sarjannumeron tarkistus

Sarjannumeron tarkistus

ADS-4300N

1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows

Käynnistä image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Etäasetusohjelma.

• Mac

Valitse Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat>Brother, valitse mallisi nimi ja kaksoisnapsauta sitten Brother Remote Setup-kuvaketta.

Jos Etsi laitteita -valintaikkuna tulee näkyviin, valitse mallisi nimi ja valitse sitten Yhdistä.
    image
    Jos laitteesi on yhdistetty verkon kautta, suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä tietojen tarkistamiseen.
  2. Napsauta Laitetiedot-valikkoa vasemmassa siirtymispalkissa.
    Ikkunassa näkyy Sarjanumero (alla olevassa esimerkissä on käytössä Windows).
    image

ADS-4700W/ADS-4900W

• Valitse painamalla image [Asetukset]>[Laitetiedot]>[Sarjanumero].
    LCD-näytössä näkyy [Sarjanumero].