Koti > Tietoturva > Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttö > Ennen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttämistä

Ennen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttämistä

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Secure Function Lock -toiminnon avulla voit estää julkisen pääsyn seuraaviin laitteen toimintoihin:

• Skannaa verkkoon (vain tuetut mallit)
  • Skannaa PC:hen / skannaa työnkulkuun
  • Skannaa verkkoon
  • Skannaa FTP:hen/SFTP:hen
  • Skannaa sähköpostipalvelimelle
  • Skannaa SharePointiin (vain tuetut mallit)
  • Skannaus sovelluksiin (vain tuetut mallit)
  • Skannaa USB:hen
  • Skannaus WSS:ään (Web Service -skannaus) (vain tuetut mallit)

Secure Function Lock auttaa myös estämään käyttäjiä muuttamasta laitteen oletusasetuksia rajoittamalla pääsyä laitteen asetuksiin.

Et voi käyttää suojaustoimintoja, ennen kuin olet antanut järjestelmänvalvojan salasanan. Järjestelmänvalvoja voi määrittää yksittäisten käyttäjien rajoitukset sekä käyttäjän salasanan. Kirjoita salasanasi huolellisesti muistiin. Jos unohdat sen, kaikki laitteeseen tallennetut salasanat on palautettava. Jos haluat saada lisätietoja salasanan palauttamisesta, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun.

image
  • Vain järjestelmänvalvojat voivat määrittää rajoituksia ja tehdä muutoksia kullekin käyttäjälle.
  • Kun Secure Function Lock on käytössä, laite on julkisessa tilassa. Jos haluat käyttää laitteen toimintoja, jotka on estetty Secure Function Lock -toiminnolla, paina image-painiketta, valitse käyttäjänimesi ja syötä salasanasi.