Koti > Tietoturva > Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttö > Suojattujen toimintojen lukitus 3.0:n määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Suojattujen toimintojen lukitus 3.0:n määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja) > Restriction Management (Rajoitusten hallinta) tai User Restriction Function (Käyttäjän rajoituksen funktio).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse Secure Function Lock (Toimintalukko).
  6. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.
  7. Napsauta Restricted Functions (Rajoitetut funktiot) -valikkoa.
  8. Kirjoita ryhmän nimi ja käyttäjänimi User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut funktiot) -kenttään.
  9. Salli määritetty toiminto valitsemalla sen valintaruutu tai estä se tyhjentämällä valintaruutu Scan to (Skannaa kohteeseen)-sarakkeesta.
  10. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.
  11. Napsauta User List (Käyttäjäluettelo) -valikkoa.
  12. Kirjoita User List (Käyttäjäluettelo) -kenttiin käyttäjänimi.
  13. Kirjoita salasana PIN Number (PIN-numero)-kenttään.
    image
    Asetettava merkkimäärää vaihtelee mallin mukaan.
  14. Kirjoita E-mail Address (Sähköpostiosoite) -kenttään käyttäjän sähköpostiosoite (saatavana vain joissakin malleissa).
  15. Voit rekisteröidä käyttäjän henkilökortin tunnisteen syöttämällä kortin tunnusnumeron Card ID (NFC ID) (Kortin tunnus (NFC ID))-kenttään.
  16. Valitse pudotusluettelosta User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut funktiot) jokaiselle käyttäjälle.
  17. Valitse pudotusluettelosta Home Screen (Aloitusnäyttö) jokaiselle käyttäjälle.
  18. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.