Koti > Scan (Skannaus) > Ennen skannausta

Ennen skannausta

Voit skannata käyttämättä laitteen ohjauspaneelia lataamalla ja asentamalla jonkin seuraavista mobiili- tai tietokonesovelluksista:

Sovellus Ominaisuudet Käytettävissä oleva järjestelmä Käyttö
Windows Mac Mobile
Brother iPrint&Scan Tämän avulla voit suorittaa skannauksen perustyönkulkuja sekä edistyneitä skannauksen työnkulkuja. Kyllä Kyllä Ei

Windows: siirry mallin Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com.

Mac: siirry App Store -kauppaan.

Nuance PaperPort 14SE *1 Tämän avulla voit skannata, jakaa, etsiä ja järjestellä asiakirjoja. Kyllä Ei Ei Mene mallinLadattavat tiedostot -sivulle osoitteessa support.brother.com.
Brother ScanEssentials *1 Tekee skannaustehtävistäsi tehokkaita ja ammattimaisia. Kyllä Ei Ei Mene mallinLadattavat tiedostot -sivulle osoitteessa support.brother.com.
Kofax Power PDF Standard v3 *1 *2 Tämän avulla voit muokata, luoda ja muuntaa PDF-tiedostoja muihin muotoihin, joita ovat mm. Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, kuvatiedosto ja monet muut. Kyllä Ei Ei Mene mallinLadattavat tiedostot -sivulle osoitteessa support.brother.com.
Brother Mobile Connect Tällä voit skannata valokuvia ja asiakirjoja suoraan mobiililaitteeltasi. Ei Ei Kyllä

Android-laitteet: siirry Google Play -kauppaan.

iOS-laitteet: siirry App Store -kauppaan.

• Kofax VRS Elite -sertifioitu
  • Kofax Express -sertifioitu
*1
TWAIN -ohjain on asennettava tietokoneellesi.
*2
Jos sinua pyydetään antamaan sarjanumero käynnistäessäsi sovelluksen, tarkista se skanneriin kiinnitetystä sarjanumerotarrasta.