Koti > Network (Verkko) > Verkkotoiminnot > Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Voit palauttaa laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksin laitteen ohjauspaneelista tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Tämä palauttaa kaikki tiedot, kuten salasanan ja IP-osoitteen.
image
  • Tämä ominaisuus palauttaa kaikki kiinteän ja langattoman verkon (vain tuetut mallit) asetukset tehdasasetuksiin.

ADS-4300N

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Reset Menu (Nollausvalikko).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Napsauta Reset (Nollaa)-painiketta Network (Verkko)-kohdassa.
    Palautuksen vahvistusviesti tulee näkyviin.
  6. Käynnistä laite uudelleen valitsemalla Yes (Kyllä).
    image
    Voit palauttaa verkkoasetukset tehdasasetuksiin laitteen ohjauspaneelin kautta avaamalla etukannen ja pitämällä sitten image (Skannaa USB:hen) painettuna viiden sekunnin ajan.

ADS-4700W/ADS-4900W

1. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Verkko]>[Verkon nollaus].
    Palautuksen vahvistusviesti tulee näkyviin.
  2. Paina [OK]-painiketta kahden sekunnin ajan.
    Laite käynnistyy uudelleen.