Home > Beveiliging > Active Directory-verificatie gebruiken > Active Directory-verificatie configureren met Beheer via een webbrowser

Active Directory-verificatie configureren met Beheer via een webbrowser

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Active Directory-verificatie biedt ondersteuning voor Kerberos-verificatie en NTLMv2-verificatie. U moet het SNTP-protocol (netwerktijdserver) en de DNS Server-configuratie configureren voor verificatie.

1. Start de webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer indien vereist het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder>Beperkingsbeheer.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Selecteer Verificatie met Active Directory in het veld Functie gebruikersbeperking.
  6. Klik op Indienen.
  7. Selecteer het Verificatie met Active Directory-menu.
  8. Configureer de volgende instellingen:
    Optie
    Beschrijving
    Gebruikers-ID onthouden
    Selecteer deze optie om uw gebruikers-ID op te slaan.
    Serveradres voor Active Directory
    Voer het IP-adres of de servernaam (bijvoorbeeld: ad.voorbeeld.com) van de Active Directory-server in.
    Active Directory-domeinnaam
    Vul de Active Directory-domeinnaam in.
    Protocol en verificatiemethode
    Selecteer het protocol en de verificatiemethode.
    E-mailadres ophalen
    Selecteer deze optie om het e-mailadres van de aangemelde gebruiker op te halen via de Active Directory-server. (Beschikbaar voor de verificatiemethode LDAP + kerberos of LDAP + NTLMv2.)
    Basismap van gebruiker ophalen

Selecteer deze optie om de basismap op te halen die wordt gebruikt als bestemming van Scannen naar netwerk. (Beschikbaar voor de verificatiemethode LDAP + kerberos of LDAP + NTLMv2.)

SSL/TLS
    Een SSL/TLS optie instellen voor het gebruik van SSL/TLS-communicatie.
    LDAP-serverpoort
    Voer het poortnummer in om verbinding te maken met de Active Directory-server via LDAP. (Beschikbaar voor de verificatiemethode LDAP + kerberos of LDAP + NTLMv2.)
    LDAP-zoekbasis
    Vul de LDAP-zoekbasis in. (Beschikbaar voor de verificatiemethode LDAP + kerberos of LDAP + NTLMv2.)
  9. Klik op Indienen.