Home > Beveiliging > Beveiligd functieslot 3.0 gebruiken > Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Met Beveiligd functieslot kunt u openbare toegang tot de volgende machinefuncties beperken:

• Scannen naar internet (alleen ondersteunde modellen)
  • Scannen naar pc/Scannen naar workflow
  • Scannen naar netwerk
  • Scannen naar FTP/SFTP
  • Scannen naar e-mailserver
  • Scannen naar SharePoint (alleen ondersteunde modellen)
  • Scannen naar toepassingen (alleen ondersteunde modellen)
  • Scannen naar USB
  • Scannen naar WSS (Web Service Scan) (alleen ondersteunde modellen)

Met Beveiligd functieslot voorkomt u ook dat gebruikers de standaardinstellingen van het apparaat kunnen wijzigen, omdat de toegang tot de instellingen van het apparaat wordt beperkt.

Voordat u de beveiligingsfuncties kunt gebruiken, moet u een beheerderswachtwoord opgeven. De beheerder kan beperkingen voor afzonderlijke gebruikers en een gebruikerswachtwoord instellen. Noteer uw wachtwoord zorgvuldig. Als u het vergeet, moet u het wachtwoord in het apparaat resetten. Neem voor informatie over het resetten van het wachtwoord contact op met de klantenservice van Brother.

image
  • Alleen beheerders kunnen beperkingen instellen en voor elke gebruiker wijzigingen aanbrengen.
  • Als Beveiligd functieslot is ingeschakeld, staat het apparaat in de openbare modus. Voor toegang tot de apparaat-functies die zijn beveiligd met Beveiligd functieslot, drukt u op image, selecteert u uw gebruikersnaam en voert u uw wachtwoord in.