Home > Brother Web Connect > Brother Web Connect instellen > Een Brother Web Connect-account op het Brother-apparaat registreren

Een Brother Web Connect-account op het Brother-apparaat registreren

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Voer uw accountgegevens voor Brother Web Connect in en configureer uw apparaat zodat deze Brother Web Connect kan gebruiken om toegang te krijgen tot de gewenste service.
  • U moet toegang aanvragen voor Brother Web Connect om een account op uw apparaat te kunnen registreren.
  • Controleer voordat u een account registreert of de juiste datum en tijd zijn ingesteld op het bedieningspaneel van het apparaat.
  1. Druk in het beginscherm op het tabblad [Basis 2] en druk vervolgens op [naar web].
    image
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  2. Druk op image of image om de service weer te geven waarvoor u zich wilt registreren.

Druk op de naam van de service.

3. Druk op [OK] als informatie over Brother Web Connect wordt weergegeven.
  4. Druk op [Account registreren/verwijderen]>[Account registreren].
  5. Het apparaat laat een bericht zien met het verzoek de tijdelijke id in te voeren die u hebt ontvangen toen u toegang tot Brother Web Connect aanvroeg.
    Druk op [OK].
  6. Voer het tijdelijke id in via het LCD-scherm en druk vervolgens op [OK].
    image
    Als de informatie die u invoert niet overeenkomt met de tijdelijke id die u hebt ontvangen toen u toegang aanvroeg, of als de tijdelijke id is verlopen, wordt er een foutmelding op het LCD-scherm weergegeven. Voer het juiste tijdelijke id in of vraag opnieuw toegang aan, waardoor u een nieuw tijdelijk id krijgt.
  7. Het apparaat laat een bericht zien met het verzoek om de naam van de account in te voeren zoals deze op het LCD-scherm moet worden weergegeven.
    Druk op [OK].
  8. Voer de naam in via het LCD-scherm en druk vervolgens op [OK].
  9. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Druk op [Ja] om een pincode voor het account in te stellen. (De pincode beschermt het account tegen toegang door onbevoegden.) Voer een getal van vier cijfers in en druk op [OK].
    • Druk op [Nee] als u geen pincode wilt instellen.
    image
    Wanneer de door u ingevoerde accountgegevens worden weergegeven, controleert u of deze correct zijn.
  10. Druk op [Ja] om de door u ingevoerde gegevens te registreren.
  11. Druk op [OK].
    De account is geregistreerd en uw apparaat heeft nu toegang tot de service.
  12. Druk op image.