Home > Scannen > Scannen met een apparaat van Brother > Gescande documenten opslaan met de functie Scannen naar werkstroom

Gescande documenten opslaan met de functie Scannen naar werkstroom

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W
image
Voordat u Scannen naar werkstroom gaat gebruiken moet u de instellingen van deze functie opgeven met Brother iPrint&Scan (voor Windows en Mac).
  1. Plaats het document.
  2. Druk op [Workflows].
  3. Geef de bestemming op voor het opslaan van de gescande documenten. Druk op image of image om de computer weer te geven waarop de bestanden moeten worden opgeslagen als het apparaat met meerdere computers is verbonden.
  4. Selecteer de werkstroom.
  5. Druk op [Start].
    image
    • Om de instellingen als snelkoppeling op te slaan, drukt u op [Opslaan als snelk.].
    Het apparaat begint met scannen.