Home > Netwerk > Netwerkinstellingen configureren > De netwerkinstellingen configureren met het bedieningspaneel

De netwerkinstellingen configureren met het bedieningspaneel

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Gebruik het menu [Netwerk] op het bedieningspaneel om het apparaat te configureren voor het netwerk.
image
U kunt ook aparte beheersoftware gebruiken, zoals Beheer via een webbrowser, om de netwerkinstellingen van uw Brother-apparaat te configureren en aan te passen.
  1. Druk op image[Instellingen]>[Netwerk].
  2. Druk op image of image om de netwerkoptie weer te geven en druk er vervolgens op. Herhaal deze stap tot u het menu bereikt dat u wilt aanpassen en volg vervolgens de aanwijzingen op het touchscreen.