Home > Apparaat-instellingen > De instellingen van het apparaat wijzigen vanaf een computer > De instellingen van het apparaat wijzigen met behulp van Remote Setup

De instellingen van het apparaat wijzigen met behulp van Remote Setup

Met het programma Remote Setup kunt u vanaf uw computer heel wat instellingen van uw Brother-apparaat configureren. Wanneer u het programma Remote Setup start, worden de instellingen van uw Brother-apparaat automatisch naar uw computer gedownload en op uw scherm weergegeven. Als u de instellingen op uw computer wijzigt, kunt u deze direct naar het apparaat overbrengen.