Home > Beveiliging > De instellingen van het apparaat blokkeren op het bedieningspaneel > Overzicht instelslot > Het wachtwoord voor het instelslot instellen of wijzigen

Het wachtwoord voor het instelslot instellen of wijzigen

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W
  1. Druk op image [Beheerdersinstellingen].
  2. Voer het huidige wachtwoord in en druk vervolgens op [OK].
  3. Druk op [Wachtwoord].
    image
    Dit wachtwoord is ook geldig voor andere [Beheerdersinstellingen]-functies en de voor de aanmelding voor Beheer via een webbrowser.
  4. Voer het wachtwoord in dat u wilt gebruiken (8 tot 32 tekens) en druk vervolgens op [OK].
  5. Als op de LCD [Verifieer:] verschijnt, typ het wachtwoord dan opnieuw in en druk vervolgens op [OK].
  6. Als het apparaat u vraagt om de volgende stap te selecteren, maakt u een keuze.
  7. Druk op image.