Home > Routineonderhoud > Uw apparaat van Brother verpakken en verzenden

Uw apparaat van Brother verpakken en verzenden

Gebruik het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal van het apparaat wanneer u het apparaat vervoert. Als u het apparaat niet juist verpakt, wordt schade die tijdens het transport optreedt niet door de garantie gedekt.

Het apparaat moet bij de transporteur goed worden verzekerd.

1. Koppel alle kabels los en haal de stekker van het netsnoer uit het stopcontact.
  2. Sluit de uitschuifbare ADF.
  3. Verwijder de ADF (automatische documentinvoer) (1).
    image
  4. Duw de uitvoerlade stevig vast in het apparaat.
    image
  5. Verpak het apparaat in de originele verpakking.
    image
  6. Stop het apparaat en de documentatie in de originele doos en gebruik de originele verpakkingsmaterialen, zoals weergegeven op de afbeelding. (Het originele verpakkingsmateriaal kan per land verschillen.)
    image
  7. Sluit de doos en tape deze goed dicht.