Snelkoppelingen toevoegen

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Gebruik de functie Snelkoppelingen om snelkoppelingen te maken voor veelgebruikte handelingen, zoals Scannen naar USB, Scannen naar e-mailserver, Scannen naar netwerk en Scannen naar FTP/SFTP.

In de instructies hieronder wordt de procedure beschreven voor het maken van de snelkoppeling Scannen naar USB. De stappen voor de overige "Scannen naar"-snelkoppelingen zijn identiek.

image
Voordat u een snelkoppeling maakt voor Scannen naar FTP/SFTP, Scannen naar netwerk of Scannen naar SharePoint moet u uw netwerkbeheerder vragen uw profielnaam en machtigingen in Beheer via een webbrowser toe te voegen.

1. Druk in het beginscherm op het tabblad [Basis 2], [Aangepast 1], [Aangepast 2], [Aangepast 3], [Aangepast 4] of [Aangepast 5] en druk vervolgens op image.
  2. Druk op image of image om [naar USB] weer te geven.
  3. Druk op [naar USB].
  4. Druk op [Opties].
  5. Druk op image of image om de beschikbare opties voor de instelling weer te geven en druk dan op de gewenste optie.
    Herhaal deze stappen om extra opties toe te voegen.
  6. Druk op [Opslaan als snelk.].
  7. Druk op [OK].
  8. Geef een naam op voor de snelkoppeling. Druk op [OK].
    image
    Volg de instructies op het LCD-scherm als u van de snelkoppeling een One-touch-snelkoppeling wilt maken.
  9. Druk op [OK].