Overzicht Wi-Fi Direct

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Wi-Fi Direct is een van de draadloze configuratiemethodes die door de Wi-Fi Alliance® zijn ontwikkeld. U kunt uw mobiele apparaat veilig verbinden met uw Brother-apparaat zonder daarbij een draadloze router/toegangspunt te gebruiken.

image
  1. Mobiel apparaat
  2. Uw Brother-apparaat
image
U kunt Wi-Fi Direct tegelijkertijd gebruiken met een bedrade en draadloze netwerkverbinding.

(ADS-4900W) Dit model kan geen gebruikmaken van Wi-Fi Direct als het is verbonden met een 5 GHz Wi-Fi-netwerk.