Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Een LDAP-zoekopdracht configureren en uitvoeren > Een LDAP-zoekopdracht uitvoeren via het bedieningspaneel van het apparaat

Een LDAP-zoekopdracht uitvoeren via het bedieningspaneel van het apparaat

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Zodra u de LDAP-instellingen hebt geconfigureerd, kunt u de LDAP-zoekfunctie gebruiken om e-mailadressen te zoeken en deze gebruiken om naar een e-mailserver te scannen.
image
  • De LDAP-functie ondersteunt LDAPv3.
  • Afhankelijk van het beveiligingsbeleid dat door uw netwerkbeheerder wordt gehanteerd, dient u mogelijk Kerberos of Simple Authentication te gebruiken om verbinding te maken met de LDAP-server.
  • Voor Kerberos-verificatie moet u het SNTP-protocol configureren (netwerktijdserver) of moet u de datum, tijd en tijdzone correct instellen met behulp van het bedieningspaneel.
  1. Druk op image om het zoeken te starten.
  2. Voer via het LCD-scherm de eerste tekens in van hetgeen u zoekt.
  3. Druk op [OK].
    Het LDAP-zoekresultaat wordt weergegeven op het LCD-scherm. Het pictogram image verschijnt vóór de zoekresultaten van het (lokale) e-mailadresboek.
    • Als er geen positief resultaat wordt gevonden op de server of in het (lokale) e-mailadresboek, geeft de LCD gedurende ongeveer 60 seconden [Geen resultaten gevonden.] weer.
  4. Druk op image of image om de gewenste naam weer te geven.
  5. Druk op de naam.
    Om de details van de naam weer te geven, drukt u op [Details].
  6. Als er meerdere e-mailadressen zijn gevonden, vraagt het apparaat u er één te selecteren. Druk op [Toepassen].
  7. Plaats het document, druk op [Volg.] en druk vervolgens op [Start].