Hjem > Præsentation af Brother-maskinen > Tilpasning af din maskine

Tilpasning af din maskine

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Menuen [Administratorindstill.] giver dig mulighed for at tilpasse startskærmnavne og ikonernes placering på skærmene.

Menuen [Startskærmindstillinger] giver adgang til følgende funktioner:

• Omdøbning af faner på startskærmen
  • Tilføjelse, fjernelse og omplacering af ikonerne på startskærmene
  • Indstilling af din hovedstartskærm
  • Valg af skærmens baggrundsfarve

Menuen [Administratorindstill.] giver dig mulighed for at håndtere tilladelser og begrænsninger.

Menuen [Begrænsningsstyring] giver adgang til følgende funktioner:

• Brugerbegrænsning
    • Secure Function Lock (sikker funktionslås)
    • Aktiv mappegodkendelse
    • LDAP-godkendelse
  • Indstillingslås (detaljerede indstillinger er tilgængelige).

Du kan finde flere oplysninger imageimage Relaterede informationer Sikkerhed og Låsning af maskinindstillinger fra betjeningspanelet