Hjem > Sikkerhed > Brug af Active Directory Authentication > Introduktion til Active Directory Authentication

Introduktion til Active Directory Authentication

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Active Directory Authentication begrænser brugen af maskinen. Hvis Active Directory Authentication er aktiveret, låses maskinens kontrolpanel. Du kan ikke ændre maskinens indstillinger, før du indtaster et bruger-id og en adgangskode.

Active Directory Authentication indeholder følgende funktioner:

• Henter e-mailadressen fra Active Directory-serveren baseret på dit bruger-ID ved afsendelse af scannede data til en e-mailserver.

For at bruge denne funktion skal du vælge On (Til) for indstillingen Get Mail Address (Hent e-mailadresse) og godkendelsesmetoden LDAP + kerberos eller LDAP + NTLMv2. Din e-mailadresse vil blive angivet som afsender, når maskinen sender scannede data til en e-mailserver, eller som modtager, hvis du vil sende de scannede data til din e-mailadresse.

Du kan ændre indstillingerne for Active Directory Authentication ved hjælp af webbaseret administration.