Hjem > Sikkerhed > Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 > Konfiguration af personlige indstillinger for startskærmen ved hjælp af Webbaseret administration

Konfiguration af personlige indstillinger for startskærmen ved hjælp af Webbaseret administration

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Som administrator kan du angive, hvilke faner brugere kan se på deres personlige startskærme. Disse faner giver hurtig adgang til brugernes foretrukne genveje, som de kan tildele til fanerne på deres personlige startskærm fra maskinens betjeningspanel.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator>Restriction Management (Begrænsningsstyring).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. I feltet User Restriction Function (Brugerbegrænsningsfunktion) skal du vælge Secure Function Lock (sikker funktionslås).
  6. I feltet Tab Settings (Faneindstillinger) skal du vælge Personal (Personlig) for de fanenavne, du vil bruge som din personlige startskærm.
  7. Klik på Submit (Send), når du er færdig.
  8. Klik på menuen Restricted Functions (Begrænsede funktioner).
  9. Skriv et gruppenavn eller et brugernavn i feltet User List / Restricted Functions (Brugerliste/Begrænsede funktioner).
  10. Klik på Submit (Send).
  11. Klik på menuen User List (Brugerliste).
  12. Indtast et brugernavn i feltet User List (Brugerliste).
  13. I feltet PIN Number (Pinnummer) skal du indtaste en adgangskode for denne bruger for at få adgang til den personlige startskærm, du lige har konfigureret.
    image
    Det antal tegn, der kræves for adgangskoden, kan variere afhængigt af din model.
  14. Vælg User List / Restricted Functions (Brugerliste/Begrænsede funktioner) fra rullelisten for den enkelte bruger.
  15. Vælg fanenavnet fra Home Screen (Startskærm)-rullelisten for den enkelte bruger.
  16. Klik på Submit (Send).