Hjem > Sikkerhed > Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 > Konfigurer Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 vha. Web Based Management

Konfigurer Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 vha. Web Based Management

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator > Restriction Management (Begrænsningsstyring) eller User Restriction Function (Brugerbegrænsningsfunktion).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Vælg Secure Function Lock (sikker funktionslås).
  6. Klik på Submit (Send).
  7. Klik på menuen Restricted Functions (Begrænsede funktioner).
  8. Skriv et gruppenavn eller et brugernavn i feltet User List / Restricted Functions (Brugerliste/Begrænsede funktioner).
  9. Markér et afkrydsningsfelt i kolonnerne Scan to (Scan til) for at tillade, eller fjern markeringen i et afkrydsningsfelt for at begrænse, den anførte funktion.
  10. Klik på Submit (Send).
  11. Klik på menuen User List (Brugerliste).
  12. Indtast et brugernavn i feltet User List (Brugerliste).
  13. Indtast en adgangskode i feltet PIN Number (Pinnummer).
    image
    Antallet af tegn, du kan angive, varierer afhængigt af modellen.
  14. I feltet E-mail Address (E-mailadresse) skal du indtaste brugerens e-mailadresse (kun tilgængelig for visse modeller).
  15. For at registrere en brugers kort-ID skal du indtaste kortnummeret i feltet Card ID (NFC ID) (Kort-id (NFC-id)).
  16. Vælg User List / Restricted Functions (Brugerliste/Begrænsede funktioner) fra rullelisten for den enkelte bruger.
  17. Vælg Home Screen (Startskærm) i rullelisten for hver bruger.
  18. Klik på Submit (Send).