Opsætning af Brother-maskinen med Fjernindstilling (Mac)

Download og installer fjernindstilling på support.brother.com.

1. I Finder-menubjælken skal du klikke på >Programmer>Brother, vælge navnet på din model og derefter dobbeltklikke på ikonet Brother Remote Setup.
    Hvis dialogboksen Opdag enheder åbnes, skal du vælge navnet på din model og derefter klikke på Tilslut.
    image
    Hvis maskinen er tilsluttet via et netværk, anbefaler vi brug af Webbaseret administration til konfiguration af maskinindstillingerne.
  2. Konfigurer indstillingerne efter behov.
    image
    • Dit skærmbillede kan afvige fra det viste skærmbillede.
    Eksporter
    Klik for at gemme de aktuelle konfigurationsindstillinger i en fil.
    Importer
    Klik for at importere en fil og læse dens indstillinger.
    OK
    Klik for at starte overførsel af data til maskinen og derefter afslutte fjernkonfigurationsprogrammet. Hvis der vises en fejlmeddelelse, skal du indtaste de korrekte data igen og klikke på OK.
    Annuller
    Klik for at forlade fjernkonfigurationsprogrammet uden at uploade data til maskinen.
    Anvend
    Klik for at uploade data til maskinen uden at forlade fjernkonfigurationsprogrammet.
    Alle enheder
    Klik for at vende tilbage til skærmen til valg af enhed.
  3. Klik på OK, når du er færdig.