Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Før konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk

Før konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Kontroller følgende, før du forsøger at konfigurere et trådløst netværk.

• Før du konfigurerer trådløse indstillinger, skal du kende netværksnavnet (SSID) og netværksnøglen (adgangskode).
    image
    Hvis du ikke er bekendt med disse sikkerhedsoplysninger, skal du kontakte fabrikanten af routeren, din systemadministrator eller din internetudbyder.
  • Anbring Brother-maskinen så tæt på det trådløse accesspoint/routeren som muligt med et minimum af forhindringer for at opnå optimale resultater med den normale, daglige dokumentscanning. Store genstande og vægge mellem de to enheder samt interferens fra andre elektroniske enheder kan have indflydelse på dine dokumenters dataoverførselshastighed.

Det kan derfor betyde, at en trådløs forbindelse ikke er den optimale metode for alle typer dokumenter og programmer. Hvis du scanner store filer, f.eks. flersidede dokumenter med både tekst og tung grafik, skal du overveje at tilslutte via Ethernet-kabel for at opnå en hurtigere dataoverførsel eller via USB for at opnå den højeste hastighed.

• Selvom Brother-maskinen kan bruges i både kabelbaserede og trådløse netværk, kan der kun anvendes én tilslutningsmetode ad gangen.
  • Hvis der er et signal i nærheden, giver trådløst LAN dig mulighed for frit at oprette en LAN-forbindelse. Men hvis sikkerhedsindstillingerne ikke er konfigureret korrekt, kan signalet blive opsnappet af uønskede tredjeparter, hvilket kan medføre:
    • Tyveri af personlige eller fortrolige oplysninger
    • Forkert transmission af oplysninger til parter, der udgiver sig for at være de angivne personer
    • Udbredelse af transskriberet, opfanget kommunikationsindhold.