Hjem > Sikkerhed > Låsning af maskinindstillinger fra betjeningspanelet > Oversigt over indstillingslås > Indstil eller skift adgangskode for indstillingslås

Indstil eller skift adgangskode for indstillingslås

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W
  1. Tryk på image [Administratorindstill.].
  2. Indtast den nuværende adgangskode, og tryk derefter på [OK].
  3. Tryk på [Adgangskode].
    image
    Denne adgangskode er også gyldig for andre [Administratorindstill.]-funktioner og for logon til Web Based Management.
  4. Indtast den adgangskode, som du vil bruge (8 til 32 tegn), og tryk derefter på [OK].
  5. Når displayet viser [Bekræft:], skal du indtaste adgangskoden igen og derefter trykke på [OK].
  6. Når maskinen beder dig om at vælge det næste trin, skal du foretage dit valg.
  7. Tryk på image.