Inden du bruger AirPrint-scanning

Inden du bruger AirPrint-scanning, skal du tilføje din Brother-maskine til din Macs scannerliste.
  • For at kunne bruge denne funktion skal du sørge for, at din maskine har den nyeste firmware. Du kan finde den nyeste firmwareopgradering på support.brother.com.

• Sørg for, at din Brother-maskine og din Mac er forbundet trådløst eller via et USB-kabel.
  1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen.
  2. Klik på Printere & scannere.
  3. Klik på ikonet + under vinduet Scannere til venstre.
    Hvis skærmen Tilføj printer vises.
  4. Vælg Brother-maskinen, og vælg derefter Brother XXX-XXXXX i pop op-menuen Brug.
  5. Klik på Tilføj.