Hjem > Sikkerhed > Konfiguration af certifikater til enhedssikkerhed > Administration af flere certifikater

Administration af flere certifikater

Funktionen med flere certifikater giver dig mulighed for at bruge Web Based Management til at administrere alle certifikater installeret på din maskine. I Web Based Management skal du navigere til skærmbilledet Certificate (Certifikat) eller CA Certificate (CA-certifikat) for at se certifikatindholdet, slette eller eksportere dine certifikater.

Maksimalt antal certifikater, der er gemt på en Brother-maskine

Selvsigneret certifikat eller certifikat, der er udstedt af et nøglecenter

5

CA Certificate (CA-certifikat)

7

Vi anbefaler, at du gemmer færre certifikater end det tilladte antal, så der reserveres en ledig plads i tilfælde af certifikatudløb. Når et certifikat udløber, skal du importere et nyt certifikat til den ledige plads og derefter slette det udløbne certifikat. På den måde undgår du konfigurationsfejl.

image
  • Når du bruger HTTPS/IPPS eller IEEE 802.1x, skal du vælge, hvilket certifikat du bruger.
  • Når du bruger SSL til SMTP-kommunikation, behøver du ikke at vælge certifikatet. Det nødvendige certifikat vælges automatisk.