Ställa in Brother-skannern med Fjärrinställning (Windows)

1. Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Fjärrinställning.
    image
    Om skannern är ansluten via ett nätverk rekommenderar vi att du använder Webbaserad hantering för att konfigurera dina skannerinställningar.
  2. Konfigurera inställningarna efter behov.
    image
    • Den faktiska skärmen kan skilja sig från skärmen som visas.
    Exportera
    Klicka här för att spara de aktuella konfigurationsinställningarna i en fil.
    Importera
    Klicka här för att läsa inställningarna från en fil.
    OK
    Klicka här för att starta överföringen av data till skannern och avsluta sedan fjärrinställningsprogrammet. Om ett felmeddelande visas bekräftar du att informationen är korrekt och klickar sedan på OK.
    Avbryt
    Klicka för att avsluta fjärrinställningsprogrammet utan att föra över data till skannern.
    Verkställ
    Klicka för att överföra data till skannern utan att avsluta fjärrinställningsprogrammet.
    Alla enheter
    Klicka för att återvända till skärmen för val av enhet.
  3. Klicka på OK.