Hem > Säkerhet > Skicka ett e-postmeddelande säkert > Skicka ett e-postmeddelande med användarautentisering

Skicka ett e-postmeddelande med användarautentisering

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W

Skannern har stöd för metoden SMTP-AUTH för att skicka e-postmeddelanden via en e-postserver som kräver användarautentisering. Denna metod förhindrar att obehöriga användare får åtkomst till e-postservern.

Du kan använda SMTP-AUTH-metoden för e-postavisering och e-postrapporter (tillgänglig för vissa modeller).

image
Vi rekommenderar att du använder webbaserad hantering för att konfigurera SMTP-autentisering.

Inställningar för e-postserver

Du måste konfigurera maskinens SMTP-autentiseringsmetod så att den överensstämmer med den metod som används för e-postservern. Din nätverksadministratör eller Internetleverantör (ISP) kan ge dig detaljer om inställningarna för e-postservern.

image
För att aktivera SMTP-serverautentisering på skärmen för webbaserad hanteringSMTP under Server Authentication Method (Metod för serverautentisering), måste du välja SMTP-AUTH.