Inställningar för ICA-drivrutinen

Relaterade modeller:ADS‑3100 / ADS‑4100
image

Klicka på Visa detaljer om du vill justera inställningarna för bildinsamling.

image

Objektnamn och tilldelbara värden kan variera beroende på skannern.

1. Typ
    Låter dig välja mellan Färg, Svartvit och Text.
  2. Upplösning
    Anger vilken dokumentupplösning du vill ha.
  3. Skanningsstorlek/Storlek
    Anger pappersstorlek för dokumentet.
  4. Riktning
    Anger riktning för dokumentet.
  5. Duplex (endast modeller som stöds)
    Här kan du markera kryssrutan Duplex om du vill utföra dubbelsidig skanning (duplex).
  6. Skanna till
    Här anger du målmapp eller målprogram.
  7. Namn
    Här anger du prefixet som du vill ha i namnet på den skannade bilden.
  8. Format
    Anger filformat för skannade data.
  9. Lägg ihop i ett dokument
    Här kan du skanna ett dokument som ett objekt och spara det som en fil när du väljer pdf eller tiff som filformat.
  10. Bildkorrigering
    Beroende på vilket Typ-alternativ du väljer kan du konfigurera följande inställningar:
    Typ Konfigurera inställningar
    Färg Ljusstyrka, Färg, Temperatur, Mättnad
    Svartvit Ljusstyrka, Kontrast
    Text Tröskelvärde