Varumärken

Apple, App Store, AirPrint, Mac, macOS, iPadOS, iPad, iPhone, iPod touch och Safari är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder.

Kofax, Kofax Power PDF och PaperPort är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Kofax eller dess dotterbolag i USA och/eller andra länder.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® och Wi-Fi Direct® är registrerade varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

WPA, WPA2, WPA3 och Wi-Fi Protected Setup är varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

Ordmärket Bluetooth® är ett registrerat varumärke som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Brother Industries, Ltd. sker med licens. Andra varumärken och varumärkesnamn tillhör respektive ägare.

Android, Google Drive, Google Play och Google Chrome är varumärken som tillhör Google LLC.

Intel är ett varumärke som tillhör Intel Corporation i USA och/eller andra länder.

För varje företag vars program omnämns i den här bruksanvisningen finns ett licensavtal med avseende på de upphovsrättsskyddade programmen i fråga.

Alla företags handelsnamn och produktnamn som omnämns på Brother-produkter, i relaterade dokument eller i annat material är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive företag.