Hem > Nätverk > Konfigurera nätverksinställningar > Konfigurera nätverksinställningar med kontrollpanelen

Konfigurera nätverksinställningar med kontrollpanelen

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Använd menyalternativen [Nätverk] på kontrollpanelen för att konfigurera skannern för ditt nätverk.
image
Du kan även använda hanteringsverktyg, t.ex. Webbaserad hantering, för att konfigurera och ändra Brother-maskinens nätverksinställningar.
  1. Tryck på image[Inställningar]>[Nätverk].
  2. Tryck på image eller image för att visa nätverksalternativet och tryck sedan på det. Upprepa detta steg tills du kommer till menyn du vill konfigurera och följ sedan anvisningarna på LCD-pekskärmen.