Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningarna via kontrollpanelen > Ändra allmänna inställningar via kontrollpanelen

Ändra allmänna inställningar via kontrollpanelen

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Syfte Tillvägagångssätt Beskrivning
Ställa in ljusstyrkan på bakgrunden image Inställningar > Allmän inställning > LCD-inställningar > Bakgrundsljus

Justera ljusstyrkan för bakgrundsbelysningen.

Ändra hur länge bakgrundsbelysningen för LCD-skärmen är på image Inställningar > Allmän inställning > LCD-inställningar > Dämpningstimer

Ställ in hur länge bakgrundsbelysningen för LCD-skärmen är på.

Ställa in hemskärmen image Inställningar > Allmän inställning > Skärminställningar > Startsida

Ställ in hemskärmen till Skanna 1-3, Snabbval 1-5 eller Autostart skanning.

LCD-skärmen återgår till den skärm du har ställt in om skannern befinner sig i beredskapsläge eller om du trycker på image.

Ställa in nedräkning för viloläge image Inställningar > Allmän inställning > Ekologi > Vilolägestid

Ställ in hur länge skannern ska befinna sig i beredskapsläget innan den växlar till viloläget (5-90 minuter). Inställningen för viloläge kan minska energiförbrukningen. När maskinen är i viloläget agerar den som om den vore helt avstängd.

Timern startar om när någon åtgärd utförs på skannern.

image

Skannern går inte in i viloläge i följande situationer:

• Ett USB-minne sitter i skannern.
  • Ett skannerfel har inträffat.

Ställ in maskinen så att den stängs av automatiskt image Inställningar > Allmän inställning > Ekologi > Automatisk avstängning

Välj hur länge maskinen måste vänta innan den stängs av automatiskt efter att ha gått in i viloläge. Funktionen med automatisk avstängning sparar elförbrukning. När funktionen är inställd på Av måste du stänga av skannern manuellt. Om du vill slå på skannern efter att den har stängts av med funktionen automatisk avstängning trycker du på image.

Timern startar om när du trycker på någon knapp eller på pekskärmen.

image

Automatisk avstängning aktiveras när samtliga av följande villkor är uppfyllda:

• Inställningen för automatisk avstängning är inte inställd till Av.
  • Skannern har varit i viloläge längre än den förinställda perioden.

Visa skanningsresultat

image Inställningar > Allmän inställning > Visa skanningsresultat

Ställ in LCD-skärmen så att den visar hur många sidor som skannas och hur många som hoppas över.

Slå på Skanningsläge autostart image Inställningar > Allmän inställning > Autostarta skanningsläge >

Skanningen startar automatiskt med de inställningar som har sparats som snabbval för automatisk skanning (Snabbval 21) när du placerar ett dokument i dokumentmataren. Du behöver inte trycka på skanningsknappen. Snabbvalet för automatisk skanning kan registreras från Snabbval, som används för att registrera de vanliga snabbvalen.

Slå på trådlös nätverksanslutning

image Inställningar > Nätverk > WLAN(Wi-Fi) > Aktivera WLAN

Slår på eller stänger av den trådlösa nätverksanslutningen.

Ställ in datum och tid image Inställningar > Första installationen > Datum och tid Ställ in datum och tid. Om du ställer in Auto sommartid till På, flyttas tiden fram en timme på våren och tillbaka en timme på hösten.
Ändra till sommartid automatiskt image Inställningar > Första installationen > Datum och tid > Auto sommartid

Ställ in maskinen så att den automatiskt ändras till sommartid. Den ställs om automatiskt, en timme framåt på våren och en timme bakåt på hösten. Se till att du anger korrekt datum och tid under inställningen för datum och tid.

Denna funktion är endast tillgänglig i vissa länder.

Byt språk som visas på LCD-skärmen image Inställningar > Första installationen > Lokalt språk

Byt språk på LCD-skärmen.