Hem > Scan (Skanna) > Skanna med Brother-skannerns skanningsfunktioner > Ställa in adressboken > Registrera en e-postadress med Webbaserad hantering

Registrera en e-postadress med Webbaserad hantering

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Du kan registrera upp till 300 e-postadresser och ange ett namn för varje adress.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Address Book (Adressbok).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Skriv en e-postadress i fältet E-mail Address (E-postadress).
  6. Skriv ett namn i fältet Name (Namn).
  7. Klicka på Submit (Skicka).