Innan du använder AirPrint Skanning

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Innan du använder AirPrint Skanning måste du lägga till din Brother-skanner i skannerlistan på din Mac-dator.
  • Om du vill använda den här funktionen måste du se till att skannern har uppdaterad firmware. Besök support.brother.com om du vill kontrollera om du har uppdaterad firmware.

• Se till att Brother-skannern och Mac-datorn antingen är anslutna trådlöst eller via en USB-kabel.
  1. Välj Systeminställningar i Apple-menyn.
  2. Klicka på Skrivare och skannrar.
  3. Klicka på ikonen + till vänster nedanför rutan med skanners.
    Skärmbilden Lägg till skrivare visas.
  4. Välj din Brother-maskin och välj därefter Brother XXX-XXXXX i popup-menyn Använd.
  5. Klicka på Lägg till.