Hem > Sidräkning > Dokumentspecifikationer > Anmärkningar om användning av bärark

Anmärkningar om användning av bärark

• Lägg inte i det valfira bärarket uppochned. Det kan orsaka dokumentstopp. Mer information finns i anvisningarna som är tryckta på bärarket.
  • Lägg inte i flera små dokument i bärarket samtidigt, det kan orsaka dokumentstopp. Lägg endast i ett dokument åt gången i bärarket.
  • Skriv inte på bärarket eftersom det kan synas på de skannade dokumenten. Rengör bärarket med en torr trasa om det blir smutsigt.
  • Lämna inte dokument i bärarket under längre tidsperioder eftersom trycket på dokumenten kan orsaka märken på bärarket.
  • Om du använder något av de olämpliga dokumenten och Brother-skannern skadas kanske garantin inte gäller.