Hem > Scan (Skanna) > Skanna med Brother-skannerns skanningsfunktioner > Webbtjänster för skanning i ditt nätverk (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10) > Använda webbtjänster för att installera drivrutiner som används för skanning (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10)

Använda webbtjänster för att installera drivrutiner som används för skanning (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10)

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Använd webbtjänster till att övervaka skannrar i nätverket.
  • Kontrollera att du har installerat Brothers programvara och drivrutiner.
  • Kontrollera att värddatorn och Brother-maskinen är på samma subnät eller att routern är rätt konfigurerad för att skicka data mellan de båda enheterna.
  • Du måste konfigurera IP-adressen på din Brother-maskin innan du konfigurerar denna inställning.
  1. Gör något av följande:
    • Windows 10

Klicka på image>Windows-systemet>Kontrollpanelen. I gruppen Maskinvara och ljud klickar du på Lägg till en enhet.

• Windows 8.1

Flytta musen till det nedre högra hörnet på ditt skrivbord. Klicka på Inställningar>Ändra datorinställningar>Dator och enheter>Enheter>Lägg till en enhet när menyfältet visas.

Maskinens namn för webbtjänster visas.

• Windows 7

Klicka på image(Start)>Kontrollpanelen>Nätverk och Internet>Visa datorer och enheter i nätverket.

Skannerns webbtjänstnamn visas tillsammans med skannerikonen.

Högerklicka på den maskin som du vill installera.

image
    Brother-skannerns namn för webbtjänster är ditt modellnamn och MAC-adressen (Ethernet-adress) på din skanner (t.ex. Brother XXX-XXXXX (modellnamn) [XXXXXXXXXXXX] (MAC-adress/Ethernet-adress)).
  2. Gör något av följande:
    • Windows 8.1/Windows 10

Välj den skrivare du vill installera och följ sedan anvisningarna på skärmen.

• Windows 7

Klicka på Installera i den visade menyn.

image
    Om du vill avinstallera drivrutiner klickar du på Avinstallera eller image (Ta bort enhet).