Skift ut rullesettet

Maskinen er utstyrt med en skanneteller som automatisk teller hvor mange ganger maskinen har skannet. Etter omtrent 100 000 skanninger må du muligens bytte rullesett.

Etter utskiftning av ruller må du nullstille brukstellerne slik at maskinen begynner å telle fra 0.

image

Nedre inntrekningsrulle

image

Øvre inntrekningsrulle

image

Bremsevals

1. Ta av ADF-en.
    image
  2. Trykk på utløserknappen for å åpne frontdekselet.
    image
  3. Trykk høyre side av dekselet til inntrekningsrullen mot venstre og trekk det ned.
    image
  4. Ta av begge inntrekningsrullene.
    image
  5. Sett den nye nedre inntrekningsrullen inn i åpningen, og skyv den deretter mot venstre inn på skaftet.
    image
  6. Sett den nye øvre inntrekningsrullen inn i åpningen, og skyv den mot venstre inn på skaftet.
    image
  7. Lukk inntrekningsrullens deksel.
    image
  8. Drei maskinen som vist.
    image
    FORSIKTIG
    Enkelte av maskinens områder kan forårsake skade hvis frontdekselet (skyggelagt område vist) lukkes med kraft. Vær forsiktig når du plasserer hånden i eller i nærheten av det skyggelagte området.
  9. Trykk øvre venstre side av bremsevalsdekselet nedover og trekk det ned.
    image
  10. Hold bremsevalsakselen og trekk den mot deg, og fjern deretter bremsevalsen ved å trekke den ut og til høyre.
    image
  11. Tre den nye bremsevalsen på akselen, og sett deretter bremsevalsen i maskinen.
    image
  12. Lukk dekselet til bremsevalsen.
    image
  13. Lukk frontdekelet og drei maskinen slik at den vender forover.
    image
  14. Fest ADF-en helt til den låses på plass.
    image
  15. Nullstill rulltelleren:
    • ADS-3100/ADS-4100
      1. Gjør ett av følgende:
        • Windows

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinlisten og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy på venstre navigasjonslinje og deretter på Fjernoppsett.

• Mac

Finder-menylinjen, klikker du på >Programmer>Brother, velger modellnavnet og dobbeltklikker deretter på Brother Remote Setup-ikonet.

Hvis dialogboksen Oppdag enheter vises, velger du modellnavnet og klikker deretter på Koble til.
      2. Klikk Maskininformasjon i venstre navigasjonsrute.
      3. Gå til Gjenværende levetid-delen og klikk på Nullstill-knappen for å nullstille telleren til inntrekningsrullen.
      4. Klikk på OK for å lukke vinduet for Fjernoppsett.
    • ADS-3300W/ADS-4500W
      1. Trykk på image [Innstillinger]>[Maskininformasjon.]>[Brukstellere].
      2. Trykk på [Teller for rulle].
      3. Når LCD-skjermen viser en bekreftelsesmelding, trykker du på [Ja].
      4. Trykk på image.